1.000€
+ΦΠΑ
>
Πού απευθύνεται;
Το πλάνο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο να καλύπτει τα βασικά απαραίτητα εργαλεία για την δημιουργία της εταιρικής τους ταυτότητας και της διαδικτυακής τους παρουσίας.
1
Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης
Η ομάδα μας θα δημιουργήσει μέσω πρωτότυπων γραφιστικών σχεδίων και ειδικών εργαλείων μια ιδιαίτερη και μοναδική ιστοσελίδα που θα προβάλει με εξαιρετικό τρόπο την επιχείρηση σας.
2
Φιλοξενία Ιστοσελίδας (*)
Στο πλάνο περιλαμβάνεται το πακέτο φιλοξενίας και βασικής υποστήριξης της ιστοσελίδας σας για το πρώτο έτος.
3
Κατοχύρωση Ονόματος Ιστοσελίδας (*)
Με την επιλογή του πλάνου σας παρέχουμε την επιμέλεια της επιλογής του κατάλληλου ονόματος για την ιστοσελίδα σας και την κατοχύρωση του για λογαριασμό σας. Το κόστος κατοχής του ονόματος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πλάνου για το πρώτο έτος
4
Επιμέλεια Λογότυπου
Η ομάδα μας θα δημιουργήσει από την αρχή το λογότυπο που θα αποτελεί τη βάση της εταιρικής σας ταυτότητας, προβάλλοντας τη μοναδικότητα της επιχείρησης σας.
5
Κάρτες Εταιρικές (**)
Το λογότυπο και τα στοιχεία σας θα αποτυπώνεται στις εταιρικές κάρτες, δίνοντας στους πελάτες ή τους συνεργάτες σας την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση.
6
Φωτογράφιση Εταιρική
Στη τιμή του πλάνου περιλαμβάνεται μια ολοκληρωμένη εταιρική φωτογράφιση η οποία θα δώσει στην επιχείρηση τα απαραίτητα οπτικά εργαλεία για την επικοινωνία με τους πελάτες της.
7
Εταιρική Παρουσία στα Κοινωνικά Δίκτυα
Το πακέτο περιλαμβάνει την κατασκευή εταιρικής σελίδας σε δύο από τα βασικά κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, κτλ) , την καταχώρηση της επιχείρησης σας στον διαδικτυακό κατάλογο της Google καθώς και την παροχή της βασικής υποστήριξης για την αποτελεσματική χρήση τους από εσάς.
8
Διαφημιστική Καμπάνια Στα Κοινωνικά Δίκτυα
Θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε μια 10ήμερη καμπάνια λανσαρίσματος της επιχείρησης σας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα (Facebook και Instagram). Στην τιμή περιλαμβάνεται και το διαφημιστικό κόστος των κοινωνικών δικτύων αξίας 50 ευρώ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

(*) Το κόστος Φιλοξενίας και Κατοχής Ονόματος Ιστοσελίδας μετά τον πρώτο χρόνο είναι 100 ευρώ ετησίως.

(**) Στην τιμή περιλαμβάνεται η επιμέλεια της μακέτας και όχι η εκτύπωση των καρτών. Ανάλογα με την ποσότητα καρτών που χρειάζεστε θα σας δώσουμε την οικονομικότερη προσφορά μέσω των συνεργαζόμενων τυπογραφείων.
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση:
Σαλαμίνος 10 | 3ος όροφος
Τηλέφωνο:
2310 5252 48
mail:
info@digitsol.gr
Τ.Κ.:
54625 | Θεσσαλονίκη